Jag skriver om konst i olika former och är intresserad av det mesta, det må sedan kallas traditionellt, samtidskonst, modernistiskt eller postmodernistiskt. Dessutom publicerar jag en hel del egna fotografier i olika genrer.

Om mig

Mitt foto
Jag är 60 år gammal och bor i Uddevalla där jag arbetat som journalist. Har också genom åren pysslat en hel del med filosofi, både inom och utom de akademiska sammanhangen. Är intresserad av mycket (för mycket säger en del) och har ett ganska passionerat förhållande till det jag är intaggad på.

måndag 17 mars 2008

Schlager-SM

Vann rätt eller fel låt?
Ja, eftersom jag inte tycker att det behövs någon jury alls i sådana här sammanhang, så var det ju på sätt och vis Sanna Nielsen som var den värdiga vinnaren. Nu får vi ändå kanske hålla oss till gällande regler och då blir Charlott Pirelli en värdig vinnare, inte bara för att hon var bäst, utan för att hennes nummer borde ha goda möjligheter till en hög placering i Belgrad.
Jag får nog anledning att återkonmma till ämnet,
Carl-Gustaf

1 kommentar:

Anders sa...

Frågan är vem som kommer att rösta på vem. Skandinaver på Skandinaver eller Balkaner på Balkaner. Då står vi oss nog slätt.
Harald

STORBILDSGALLERI

STORBILDSGALLERI
Här lägger jag ut bilder i lite större format .

Ex Machina Tora Windahl

Ex Machina Tora Windahl

Valand

Valand
Större kök. Skulptur av Beatrice Ehrström.